HBPF FAMILY 2021/3 - GÁL CSILLA

A HBPF FAMILY 3. riportját Gál Csilla WBPF és HBPF női szakágvezetővel készítettük, aki a vezetőség számos tagjához hasonlóan maga is versenyzőként kötődött a kezdetekben a szövetséghez.

A Székelyföldről származó Csilla gyerekkora óta izgő-mozgó kislány volt, aki mindig is sport vonalon tervezte élni az életét, így a Sport és Testnevelési Egyetem testépítés és fitnesz szakágára jelentkezett, ahol mester szakon végzett. Ennek is köszönhetően vágott bele a versenysportba, eleinte egy román testépítő útmutatásait követve, amely komoly egészségügyi problémát és 1 éves kényszerszünetet okozott nála. Ezt követően Orbán Arnold online felkészítése mellett kezdőként elérte legnagyobb sportsikereként a WBPF Európa-bajnoki címet női Sport Physque kategóriában. Itt találkozott először Vladár Tamás akkori szövetségi alelnökkel, akivel a kezdeti szimpátia és barátság végül komoly kapcsolattá formálódott és immár közös elhivatottsággal vezetik együtt a korábbi vezetőség által átadott és immár HBPF Magyarország néven működő szövetségünket. Csilla ezzel egyidőben elvállalta a leköszönő főtitkár asszony személyes felkérésére a hazai főtitkári és nemzetközi női szakágvezetői posztjainak átvételét és első nemzetközi bemutatkozásukról a 11. WBPF Világbajnokságon a legjobb női csapat díjával jöttek haza. Tavaly váltott a szívéhez közelebb álló női szakágvezetőei posztra és emellett létrehozta a szövetségektől független Shape & Heels komplex programot, amely a női versenyzők számára biztosít lehetőséget a sikeres színpadi prezentáció elsajátítására. Emellett tavaly párjával belevágtak a GASP és BetterBodies világmárkák hazai képviseletébe is.

 

A vele készült teljes interjú a "Letölthető dokumentum" gombra kattintva olvasható!

Letölthető Dokumentum
Perfect Body 2021/11 - Boros Márk

Boros Márk első versenyévada a 2020. őszi szezon volt, ahol 2 versenyen állt színpadra. Első versenyén a Bodysport Kupán 2 kategória győzelem mellett az abszolút bajnoki címet is bezsebelte. Második versenyén, a Kriko Kupa 9.0-án a férfi Tehetségkutató Sport Physique kategória bajnoka lett, amely győzelemmel az abszolút bajnoki fordulóban is színpadra állt, míg az alacsony Sport Physique kategóriában Marek György mögött a 2. helyen végzett. Nem semmi eredmények egy teljesen kezdő versenyző számára!

A korábban küzdősporttal foglalkozó Márk egy térdsérülés miatt kényszerült sportág váltásra. Mivel mindig is egy jó fizikum elérése volt a célja, ezért edzett a garázs konditeremben már ifjú éveiben is, így érdeklődése a testépítés felé terelte. Egy barátja ajánlotta számára, hogy egyeztessen Lekli Lászlóval, a Lekli-Oczella Team szakmai vezetőjével, aki látott benne fantáziát és bevette a csapatba. A lakhelyek miatti jelentős távolság miatt a közvetlen felkészülését Hadler Dávid segítette és jött is a forma, amivel sikeresen mutatkozott be a kiválasztott versenyeken.

 

Aki többet szeretne tudni róla, olvassa el az alábbi interjút!

A teljes cikk a "Letölthető dokumentum" gombra kattintva olvasható!

Letölthető Dokumentum
Perfect Body 2021/10 - Kocsis Alex

Kocsis Alex, akinek a testépítés az élete, egy garázsban kezdte el az edzéseket testvérével és unokatestvérével, amelyből középiskolás korában tört ki, hogy bevesse magát egy komolyabb edzőterembe.

2014-ben még országos akvarell festő volt, ám a művészeti vénáját alárendelte a sportnak, a súlyzók győzelmet arattak, mára már csak a bonsai fák formálásában éli ki a kreatív oldalát.

A sportnak köszönheti a párját is, Kocsis-Kajati Erikát, valamint a felkészítő edzőből lett jó barátot, Bukovenszki Gábort.

A Kriko Kupa 9.0 alacsony Athletic Physique bajnoka a versenyen már el sem akart indulni, csak barátai unszolására jelentkezett és bevallása szerint a kategória legrosszabbjának látta magát, majd ennek dacára besöpörte a bajnoki címet!

 

Aki többet szeretne tudni róla, olvassa el az alábbi interjút!

A teljes cikk a „Letölthető dokumentum” gombra kattintva olvasható el!

 

Isten éltesse a születésnapos bajnokot! 

Letölthető Dokumentum
HBPF FAMILY 2021/2- BÓNI BALÁZS

A HBPF FAMILY 2. riportját Bóni Balázzsal készítettük, aki a HBPF Pest-megyei régióvezetője. Balázs maga is sikeres testépítő pályafutást tudhat maga mögött, amelyben felkészítőként a korábban bemutatott Németh Róbert segítette, sőt erőemelésben is eredményesen versenyzett. A korábbi versenysportoló 2019-ben döntött úgy, hogy befejezi a versenysportot és a számtalan felkérésnek engedve maga is felkészítő edző lesz. Létrejött a BoniBuilding és csapatának tagjai a tavalyi évben igencsak sikeresen mutatkoztak be a versenyeken. Hogy miért szövetségünket választotta mind sportolóként, mind a szövetségi munkában együttműködve? Mert tapasztalatai szerint itt abszolút versenyzőbarát rendszer lett összeállítva.  

A népszerű old school vonalat képviselő sportoló több márka reklámarca, többek között a GASP világmárka támogatott sportolója, aki idén nyáron a Power & Brain program szakmai vezetőjeként edzőtábort is indít.

Aki a nyomdokaiba szeretne lépni, sajátítsa el vezérelvét: Amíg nem adod fel, addig MEGYEN!

 

A vele készült teljes interjú a "Letölthető dokumentum" gombra kattintva olvasható!

Letölthető Dokumentum