BREAKING NEWS

Magyarországon elsőként a HBPF új, hivatalos média csapata készít neked 4k videót az egyéni bemutatódról / kategóriádról a szövetség versenyein! Ha szeretnéd te is profi minőségben megörökíteni az I sétádat, szabadpózodat, vagy az egész kategóriádat, akkor a nevezési felületen tudod kiválasztani ezt a szolgáltatást! 

Most pedig fogadd szeretettel az új Media Team bemutatkozóját!

“Orosz András vagyok a Wave Media Design csapatvezetője!
5 éve dolgozom videósként és fotográfusként, ebből 3 éve vagyok jelen a testépítés és fitnesz világában. Sokat dolgozom együtt versenyzőkkel, edzőkkel, hogy magas minőségű fényképes és videós tartalmakkal legyenek jelen a social media felületeken. A HBPF Magyarországgal való együttműködésem is hosszú évekre nyúlik vissza. Rengeteg hazai és nemzetközi versenyen jártam már velük, ahol tapasztalatot gyűjthettem színpadi fényképek és felvételek készítésében.
Idén a szövetség versenyein -mint hivatalos Media Team- fogunk dolgozni azon, hogy a fényképeinken és videóinkon keresztül a legjobb formádat mutathasd meg a nagyvilágnak!
Várjuk a jelentkezésedet akár színpadi fénykép, akár stúdió fotózásra.
Ha pedig szeretnéd az I sétádat, szabad pózodat vagy a teljes kategóriádat 4k felbontásban visszanézni, válaszd a videós csomagunkat!”