15. OSZTRÁK BAJNOKSÁG

Idén május 11-én (szombaton kerül megrendezésre a magyar sportolók körében is kiemelten népszerű 15. WBPF Osztrák Bajnokság, a már megszokott helyen, a Lugner City színpadán, 3.500 euró összdíjazással. 

A helyszíni regisztrációra és mérlegelésre, mint eddig mindig, idén is 2 időpontban van lehetőség: a verseny előtti napon, pénteken 16-18 h között, valamint a verseny napján, szombaton 10-13 h között. A verseny 14 h-tól kezdődik. 

Magyar versenyzők kizárólag akkor vehetnek részt rajta, ha rendelkeznek éves tagsággal és azt követően magyar versenyen is színpadra lépnek májusban. 

Az ABPF és HBPF szövetségek közötti megállapodás lehetővé teszi a magyar sportolóknak, hogy a versenykiírásban megadott kedvezőbb nevezési díjjal regisztrálhassanak a helyszínen is! 

Felhívjuk továbbá a sportolók figyelmét, hogy a barnítási és beauty igényeket a tervezett startkategóriá(k)val együtt az office@hbpf.hu oldalon jelezzék számunkra! 

Tervezett kategóriák lebonyolítási sorrendben és egyébb információk a Versenyek menüpont alatt az alábbi linken találhatóak: https://hbpf.hu/event-information/123